0
Coșul tău
0
Coșul tău

Livrare si Transport

WoodlBucovina asigura clientilor transportul mobilierului cu autoutilitare din propriu parc auto. Economisesti astfel timp si ai certitudinea ca produsele iti vor fi livrate fara a se deteriora in timpul transportului.

 In afara de cazul in care este agreat de WoodlBucovina si client altceva, WoodlBucovina se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre clienti in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul clientului (persoana care preia produsele livrate).
WoodlBucovina va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.
WoodlBucovina va efectua livrarea produselor si serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferata clientului la momentul efectuarii platii.
Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele!
WoodlBucovina va livra clientului, produsele comandate online, in conformitate cu optiunea din comanda lansata de acesta si confirmata ulterior!

Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare/reprezentantul firmei.

Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile de la momentul confirmarii comenzii!

Termenul de livrare este de cel mult 30 de zile de la data la care clientului a achitat contravaloarea produselor si serviciilor contractate, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor!
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, WoodlBucovina va anunta clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.