0
Coșul tău
0
Coșul tău

CUM PLATESC

  1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.woodbucovina.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
  2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de OVIIUL WOOD BUCOVINA SRL, prin adaugarea facturii in coletul expediat Cumparatorului.
  4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
  5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de OVIIUL WOOD BUCOVINA SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
  6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre OVIIUL WOOD BUCOVINA SRL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
  7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@woodbucovina.ro